800 mg ekstrakt zelene kave
50% klorogenske kisline
enakovredno 10.000 mg zelene kave

Zakaj izbrati Svetol?

Zakaj je pomembno,
da je ekstrakt zelene kave
znamke Svetol?

Pomembno je vedeti, da se ekstrakti zelene kave, ki so na tržišču, zelo razlikujejo med seboj. Samo zelena kava znamke Svetol ® vsebuje v svoji sestavi 50% klorogenske kisline. Vse klinične študije in testi, ki so dokazali izjemne učinke zelene kave, so bili narejeni z ekstaktom zelene kave znamke Svetol ®.

Ne nasedajte ponaredkom zelene kave, saj le ti ne vsebujejo zadostne količine klorogenske kisline in nimajo nikakršnega vpliva na hujšanje. 

Zakaj je pomembna klorogenska kislina?

  • Svetol® je nagrajen ekstrakt zelene kave, ki je svojo učinkvitost dokazal v 8 kliničnih študijah, za razliko od GCA ekstrakta, ki je svojo učinkovitost dokazal v samo 1 študiji.
    Ostali generični izdelki so poceni ponaredki ekstrakta zelene kave, ki samo povzemajo izsledke študij obeh.

  • Svetol® je edini ekstrakt zelene kave, ki je s kliničnimi študijami dokazal svojo biorazpoložljivost in visoko stopnjo absorbcije.

  • Svetol® je veliko dražji izdelek, kot GCA in nekajkrat dražji, kot poceni izdelki ekstrakta zelene kave.

  • Svetol® je bogat s klorogensko kislino. 400 mg odmerek Svetol®-u. ustreza protivrednosti 3 do 6 skodelic kave (odvisno od kakovosti kave in metode priprave). Vendar klorogenska kislina ni edina aktivna sestavinea v Svetol®-u. Svetol ® vsebuje tudi kavno kislino, ki je znana po svojih antioksidantivni moči, zlasti z omejitvijo lipidne oksidacije v jetrih.